תיאור התפקיד
התפקיד כולל שותפות בתהליך פיתוח מוצרים חדשים ושיפור מוצרים חדשים.
שותפות בקביעת תהליכים ושיטות הייצור הטכנולוגיות של מוצרי המפעל.
ביצוע ניסיונות חיי מדף למוצרים ובדיקת חלופות לחומרי גלם שונים.
שותפות במתן המלצות טכנולוגיות לרכישת ציוד חדש.
אחריות על היבט טכנולוגי תהליכי של המוצר והמתקנים, מתחילת התהליך ועד המוצר הסופי.
סקירת תוצאות כימיה של מוצרים והשוואה לתקני המוצרים.
המשרה באשקלון
דרישות:
תואר ראשון בהנדסת מזון /טכנולוג/ית מזון / ביוטכנולוגיה / כימיה חובה.
ידע במערך ISO ו- HACCP לרבות חוקים ותקנות יתרון.
ניסיון בפיתוח מוצרי ממרחים לרבות שוקולד יהווה יתרון משמעותי.
יכולת הנעת תהליכים באופן עצמאי.
אנגלית ברמה טובה (קריאה, כתיבה ודיבור). המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.