אחריות על תכנון ופיתוח מוצרים חדשים ושינויים במוצרים קיימים תוך בחירת הציוד המתאים,חומרי הגלם ותהליכי הייצור.
ניהול פרוייקטים משלב התיכנון, דרך הרישום הרגולטורי ועד הייצור השוטף.
יכולת בחינה וניתוח תוצאות, הסקת מסקנות
לימוד וחיפוש חומרי גלם חדשים וטרנדים בתחום התמרוקים
עבודה מול גורמים רבים במחלקות שונות- שיווק, תפעול, ייצור ועוד
דרישות:
תואר ראשון טכנולוגיה של מזון / הנדסת מזון / ביוטכנולוגיה / כימיה / הנדסה כימית (התמחות בחומרים פרמצבטיים ו/או קוסמטיים - יתרון).
תואר שני - יתרון.
ניסיון בפיתוח פורמולציות בתחומים כגון קוסמטיקה/מזון/פרמצבטיקה - יתרון.
אנגלית ברמה גבוהה - חובה המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.