תחומי אחריות:
1. אחראי על הוצאתה לפועל של מערכת האיכות ובטיחות המזון בחברה.
2. אחראי על בקרת מסמכי האיכות המבוקרים במפעל, עדכונם והפצתם.
3. אחראי על תכנון ומעקב של מבדקים פנימיים.
4. אחראי על תיעוד הטיפול במוצר שירות לא מתאים.
5. אחראי ליזום פעולות מתקנות לעקוב אחר ביצוען ואפקטיביות הפעולה.
6. אחראי על ניתוח תלונות לקוחות לישיבות איכות.
7. אחראי על בקרה אחר ביצוע תכנית ההדרכה.
8. אחראי על עדכון סקר סיכונים והזדמנויות אחת לשנה והבאה לדיון במסגרת סקר הנהלה.
9. קשר עם גופים חיצוניים ולקוחות בתחום אחריותה, כגון: צבא, IQC, דרישות לקוחות.
10. ליווי הטכנולוג הראשי בפיתוח מוצרים חדשים, שיפור תהליכים ושיטות ייצור טכנולוגיות של מוצרים קיימים.
11. יצירת קשר עם גורמי חוץ בנושאי אבטחת איכות וטכנולוגיה לפי הצורך, כתיבת נהלים של תהליכי ייצור.
דרישות:
1. טכנולוג/ית מזון /הנדסאי ביוטכנולוגיה/ הנדסאי כימיה/ תואר מדעי אחר- חובה
2. ידע בבטיחות מזון, בקרת איכות- חובה
3. ניסיון קודם במפעלי מזון- יתרון
4. הבנה בתהליכי ייצור ופיתוח מוצרים- יתרון
5. נחישות ויכולת הטמעת תהליכים, מקצועיות, סדר ויכולת עבודה עצמאית. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.