ייזום, הטמעה ויישום מתודולוגיות ניהול איכות במפעל
אחריות לעמידה בתקנים ובמבדקים רלוונטיים
אחריות לטיפול בתלונות לקוח
ניהול צוות עובדים
עבודה שוטפת מול רשויות ורגולציה בתחום המזון
דרישות:
תואר ראשון בהנדסת מזון / הנדסת ביוטכנולוגיה / טכנולוגית מזון / כימיה /תואר רלוונטי אחר - חובה
תואר שני - יתרון משמעותי
ניסיון קודם של שלוש שנים לפחות בתחומי איכות במפעל תעשייתי תהליכי - חובה
ניסיון של שנתיים לפחות בניהול עובדים - חובה
אנגלית ברמת שפת אם - חובה המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.