מענה ופתרון לבעיות טכנולוגיות בייצור.
טיפול בנושאי הבטחת איכות (חריגות, נהלים והוראות עבודהHACCP,
שיפור תהליכים ומרשמים לטובת התייעלות וחסכונות.
ייזום, ליווי וניהול פרויקטים.
הדרכת עובדים.
העברת מוצר משלב הפיתוח לשלב הייצור השוטף.
ניהול קשרי עבודה עם גורמים בתוך ומחוץ לחברה (ספקי ציוד, לקוחות וכד').
הובלת תהליכים בתחום היצור.
דרישות:
תואר אקדמאי (טכנולוג/מהנדס מזון/ביוטכנולוגיה)- חובה
ניסיון של שנתיים כמהנדס/ת תהליך בתעשייה דומה (תעשייה תהליכית, יכול להיות מזון, פארמה, כימיה וכו')
אנגלית ברמה גבוהה
שליטה בתוכנות OFFICE המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.