תחזוקת מערכת ה-FSSC22000 הקיימת במפעל החברה.
ניהול מבקרת איכות המפעל.
הובלה וייזום פיתוח תחום האיכות בחברה לצד צמיחת המותג.
ליווי תהליכי פיתוח בהיבט הטכנולוגי.
דרישות:
ניסיון קודם בתפקיד ניהול אבטחת איכות בתחום המזון - חובה.
היכרות וניסיון בניהול מערכת FSSC22000 - יתרון.
תואר אקדמי באחד ממקצועות המזון: הנדסת מזון / ביוטכנולוגיה עם התמחות במזון/ביוכימיה ומדעי המזון או אחר - חובה.
יכולת עבודה תחת לחץ וניהול מאקרו. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.